Cat costa meniurile McDonalds dupa scaderea TVA-ului

McDonalds Romania a introdus in pretul produselor comercializate in restaurantele proprii scaderea de TVA la alimente de la 1 iunie.

McDonald”s Romania a redus, de la 1 iunie, pretul pentru principalele categorii de produse vandute in restaurantele proprii, in medie, cu 12%, aplicand integral scaderea TVA la alimente decisa prin lege, potrivit unei informari a companiei.
Astfel, meniurile mari si medii sunt mai ieftine cu 2 lei, astfel incat meniul mediu costa acum 14,40 lei, de la 16,40 lei pana la 1 iunie, iar cel mai vandut produs McDonald”s, Big Mac, costa acum 8,70 lei, de la 9,90 lei.
“McDonald”s Romania sustine reducerea de TVA si initiativele care vin in sprijinul clientilor si angajatilor nostri. In consecinta, am redus preturile pentru principalele categorii de produse in medie cu 12%”, spun reprezentantii companiei pentru Economica.net.
McDonald”s opereaza cel mai mare lant de restaurante din Romania – 67, in 21 de orase, dintre care jumatate sunt drive-through. Acestea cumuleaza afaceri anuale de peste 100 de milioane de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *