Cat dureaza constructia unui pasaj de 250 m. peste Centura Capitalei. Cazul Ghencea-Domnesti

Pasaj

In toamna anului 2014 se promitea ca lucrarile la Pasajul Suprateran de la Domnesti, peste Centura Bucuresti, vor incepe in 2015. Discutia despre acest proiect este mult mai veche, la propunerea unui grup de initiativa din Prelungirea Ghencea, insa finalizarea va avea loc, in cel mai fericit caz, in anul 2018.

Contractul pentru proiectarea si executia Pasajului Suprateran de la Domnesti, peste Centura Bucuresti, a fost atribuit de Compania de Drumuri pentru circa 20,6 milioane de euro, potrivit unui comunicat al CNADNR publicat vineri, 30 octombrie.
Oferta castigatoare vine de la asocierea Straco-Comnord-Specialist Consulting si suma de 90,5 mil. lei este aprox. 50% din ce estimase CNADNR initial.
Durata contractului este 51 de luni din care 3 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de constructie si 24 luni perioada de notificare a defectelor. In conditiile in care nu vor exista contestatii si contractul se va semna cat mai rapid, termenul de finalizare ar urma sa fie inceputul anului 2018.
Cu un an in urma, tot CNADNR anunta ca demararea si finalizarea procedurii de achizitie publica …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *