Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas s-au impacat

Potrivit unei surse citate de tabloidul britanic The Sun, Michael Douglas a revenit in resedinta pe care cuplul o detine la New York si locuieste din nou alaturi de sotia sa, informeaza contactmusic.com.
Cei doi actori i-au socat pe fanii lor atunci cand au anuntat ca s-au despartit, in august, dupa o casnicie de 13 ani. De atunci, Michael Douglas a infirmat zvonurile despre un eventual divort al cuplului, spunand ca acele probleme din viata de familie reprezinta doar “o situatie temporara”, scrie Mediafax.ro.
Potrivit unei surse citate de The Sun, Catherine Zeta-Jones i-a permis sotului ei sa revina in resedinta pe care cuplul o detine la New York, in care actrita locuieste alaturi de cei doi copii ai cuplului, Dylan si Carys.
“Michael a rugat-o pe Catherine sa ofere casniciei lor o noua sansa, iar ea a fost de acord. Impacarea lor nu a fost facuta doar de dragul copiilor. Atunci cand se simt bine, se inteleg uimitor de bine si acum au decis sa isi rezolve problemele acasa”, a declarat sursa citata.
Actrita galeza a fost …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *