Cauza mortii lui Ilie Balaci. Medicii legisti au finalizat autopsia

Trupul neinsufletit al lui Ilie Balaci?a fost depus luni la Biserica Sf. Ilie, unde va ramane pana la ora 17.00, cand va fi mutat la Stadionul Ion Oblemenco. La ora 17.30 trupul va fi depus la stadion, iar o jumatate de ora mai tarziu va avea loc o slujba oficiata de un sobor de preoti de la Mitropolia Olteniei,?in frunte cu Mitropolitul Olteniei, IPS Irineu.
Marti, incepand cu ora 9.00, trupul fostului fotbalist va fi depus pe terenul stadionului Ion Oblemenco, iar de la 11.30 un sobor de preoti de la de la Mitropolia Olteniei va efectua pe teren o slujba in memoriam.
La ora 12.15 este programata plecarea spre Biserica Sfantul Ilie, iar de la ora 13.00 aici va avea loc slujba de inmormantare, oficiata de un sobor de preoti in frunte cu IPS Irineu, Mitropolitul Olteniei.
De la ora 14.00 are loc plecarea cortegiului spre Cimitirul Sineasca.
Cortegiul funerar se va deplasa pe traseul: Biserica Sf. Ilie – Primaria Municipiului Craiova – Universitatea din Craiova – Calea Bucuresti – Pasajul Suprateran – Strada Amaradia – Strada George Enescu – Cimitirul Sineasca.
Fostul international Ilie Balaci a decedat, duminica, la Craiova, la varsta de 62 de ani.
Ministerul Sanatatii a declansat o ancheta cu privire la decesul fostului fotbalist Ilie Balaci, a anuntat, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *