Cazul Aylan se repeta: o fetita de cinci ani, gasita inecata

O fetita siriana de cinci ani s-a inecat sambata, la doua saptamani de la moartea?baiatului de trei ani, Aylan.?Mai multi alti migranti sunt dati disparuti dupa naufragiul ambarcatiunii lor, care incerca sa ajunga in Grecia din Turcia, informeaza agentia de presa elena ANA, citata de AFP, informeaza Agerpres.?
Aceasta noua drama intervine a doua zi dupa descoperirea trupului unei fetite siriene de patru ani, vineri, pe o plaja din regiunea Cesme, in vestul Turciei, nava cu care incerca sa ajunga in Grecia naufragiind.?
Citeste si: Prim-ministrul croat: Vom continua sa-i transportam pe migranti la frontiera ungara, in ciuda lipsei unui acord cu Budapesta
Citeste si:?Drama refugiatilor se repeta: O fetita siriana de patru ani, gasita inecata pe o plaja din TurciaGarda de coasta greaca a reusit sa salveze 13 persoane si este in cautarea supravietuitorilor, a precizat agentia. Accidentul s-a produs la nord de Lesbos, una dintre insulele grecesti care se confrunta cu un aflux de refugiati veniti din Siria devastata de razboi.?Numerosi migranti au murit traversand Marea Egee dinspre Turcia, in cautarea umui viitor mai bun in Europa, noteaza AFP.?
Citeste si:?TRAGEDIA refugiatilor, adusa in atentia lumii de valurile Marii Mediterane. Cadavrul unui copil de trei ani, gasit pe litoralul turcLa inceputul lunii, fotografiile cu un baietel sirian de 3 ani gasit mort pe o plaja din statiunea Bodrum din Turcia au provocat un val de emotie si de indignare in toata lumea si au constrans UE sa intredeschida frontierele pentru refugiati, relateaza agentia France Presse.?De mai multe luni, din ce in ce mai multi migranti, majoritatea …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *