Ce alte cuvinte in afara de “Te iubesc” ar trebui sa-i spui jumatatii tale

Cuvintele “Te iubesc” nu-si vor pierde niciodata importanta intr-o relatie de cuplu, insa exista momente cand partenerii/ele ar prefera sa auda ceva diferit.
Indiferent ca te afli de doua saptamani sau doi ani intr-o relatie aceste cuvinte iti vor face inima sa bata mai repede. “Te iubesc” sunt incarcate de semnificatie: au o valoare imensa pentru ambii parteneri si sunt o parte esentiala dintr-o relatie. Cu toate acestea exista si alte cuvinte la fel de importante si fiecare dintre ele genereaza un efect pozitiv atunci cand sunt rostite in cuplu.

Iata, sase cuvinte pe care, uneori, ti-ai dori sa le auzi mai des decat “Te iubesc”.

1. “Sunt alaturi de tine”
Partenerii joaca diverse roluri in relatia de cuplu insa niciunul nu este la fel de important precum cel de sprijin. Indiferent ca este vorba despre pregatirea pentru o prezentare importanta la munca, sau vizita la niste socri de cosmar, trebuie sa stim ca jumatatea este de partea noastra.

2. “Te apreciez”
Ii reamintesti jumatatii tale ca utilizarea atei dentare este importanta. Esti atent sa nu uiti de evenimentele importante sau de intalniri si ai grija sa duci gunoiul. Zilele tale sunt pline de activitati obositoare. Tocmai de aceea, atunci cand esti apreciat pentru lucrurile obisnuite pe care le faci, transformi monotonia in ceva semnificativ. Ti se recunoaste faptul ca nu esti un sclav in casa, ci ca …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *