Ce atac din tabara lui Klaus Iohannis! “L-as trage in teapa”. Mesaj dur pentru “tigrul tanar” Victor Ponta

Ce posturi TV sunt pe telecomanda lui Victor Ponta de Cristian ANDREI
editorialCum functioneaza echipa de manipulare de la Guvern
astazi, 12:1924 citeste

Ce s-a ales din jucatorul Basescu de Rodica CIOBANU
puterea ganduluiOricat ar sta lipit de masa verde, presedintele Traian Basescu nu mai este un jucator.
ieri, 21:0434 citeste

Munceste linistit, seful tau e mult mai trist decat tine! de Sana Nicolau
puterea ganduluiM-a uluit intotdeauna fascinatia larg raspandita de a ajunge intr-o pozitie de conducere. Din socotelile mele, seful nu este un personaj care merita invidiat, caci traieste destul de prost. Si nu spun asta dintr-un capriciu, pentru ca am fost atenta timp de multi ani la un numar important de sefi, pentru a ajunge la aceasta concluzie.
ieri, 16:2029 citeste

Dadaismul politic de Lelia MUNTEANU
puterea ganduluiCum se compun discursurile politice in Romania? Ca poemele dadaiste: ziar, foarfeci, saculet. Se decupeaza cuvinte din ziar, se pun in saculet, se agita, se scot din saculet pe rand, se alcatuiesc propozitii si fraze. Spuma care iese din creierul oratorului semnaleaza efervescenta de idei.
ieri, 11:0026 citeste

Cum sa pierzi o tara: cacealmaua lui Cameron de Alina Matis
puterea ganduluiMaine, am putea asista la un moment unic in Europa, ruperea unei uniuni vechi de 300 de ani care poarta insemnele unei istorii fabuloase. Maine, am putea asista la sfarsitul erei Cameron in Partidul Conservator si – atentie! – Unionist. Tot de votul de maine depinde restul mandatului lui David Cameron in functia de prim-ministru.
miercuri, 19:2153 citeste

Lehamitea ta, bucuria lor de Sorina Ionasc
puterea ganduluiA merge la vot e ca si cum ai juca la loto dupa ce ai primit un bilet gratuit. De ce sa nu-l folosesti? De ce sa nu-ti incerci norocul? Nu te costa nimic, absolut nimic sa iesi la vot
marti, 21:2456 citeste

Vulpea Capitolina si Galaxia Victor de Lelia MUNTEANU
puterea ganduluiIntai s-a aratat vulpea, din scorbura mintii lui Remus de la Educatie. Romulus de la Cercetare nici n-a clipit.
marti, 15:2330 citeste

Un impostor cu ifose de Rodica CIOBANU
puterea ganduluiNu pare sa fie altceva decat un impostor, adica un individ cu pretentii de specialist, care nu se pricepe la nimic, un ins cu ifose de doct, in care se ascunde un incult, un as al comunicarii, prin care vorbeste un agramat.
luni, 21:3749 citeste

Remus pacalit de vulpe de Adrian POPA
puterea ganduluiDaca ajungeti vreodata in situatia de a-l intalni pe ministrul Educatiei si vreti sa faceti “networking”, nu-i vorbiti domniei sale despre tehnologie si digital. Senzatia mea este ca pe domnul Remus Pricopie nu-l pasioneaza acest domeniu. Mergeti pe calea sigura si discutati despre vremea de afara.
luni, 15:3639 citeste

De ce divorteaza femeile de Sana Nicolau
puterea ganduluiO femeie care s-a hotarat sa divorteze nu o face cu inima usoara, si nici cu veselie. Isi asuma ca o sa fie greu si se teme foarte tare, mai ales ca are in jur multe exemple care ii arata clar cat de complicat este sa fii singura din nou.
luni, 08:00138 citeste

John Kerry – misiune imposibila de Lelia MUNTEANU
puterea …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *