Ce bonus vrea antrenorul Radulescu de la primarul din Voluntari: “Vreau si eu sa ma odihnesc in liniste si pace acolo unde am activat cativa ani cu succes”

de Marius Tone – Mediafax Publicat la: 25.09.2015 17:34 Ultima actualizare: 25.09.2015 17:35

Noul antrenor al formatiei FC Voluntari in varsta de 74 de ani, Mircea Radulescu, a declarat, vineri, ca i-a cerut primarului Florentin Costel Pandele “o rezervare” la cimitirul din localitate daca este multumit de munca pe care o presteaza la gruparea ilfoveana.

Intrebat in cadrul conferintei de presa in care a fost prezentat oficial ca antrenor principal daca se mai astepta sa conduca o echipa din Liga I, Mircea Radulescu a raspuns: “Sa va spun ceva. Vorbeam cu domnul primar si i-am spus: “Daca tot vorbiti asa de frumos despre mine, despre ce am facut la academie, sa imi faceti si mie o rezervare la cimitirul din Voluntari. O sa vorbesc si cu familia, iar daca va veni sorocul si pentru mine, sa ma odihnesc in liniste si pace acolo unde am activat cativa ani cu succes”. Acum, serios vorbind, m-am luat si eu dupa Mircea Lucescu, desi el e mai mic cu doi-trei ani decat mine. Cand l-am intrebat cat o mai duce cu antrenoratul mi-a spus ca o duce pana cand clacheaza. “Daca e sa clachez, atunci sa clachez in meserie”, a zis. Importat e sa fii sanatos si sa ai pasiune, in rest poti sa faci si meseria de antrenor. Dar, e adevarat, nu ca la 30-40 de ani. Pentru ca eu consider ca unele lucruri nu mai pot sa le fac”.
Tehnicianul care l-a inlocuit pe Flavius Stoican nu a oferit detalii despre durata interimatului pe care il va asigura la conducerea formatiei ilfovene. “Nu stiu cat va dura, sa vedem. Nu imi place intrebarea. Va dura o vesnicie. Mi-am luat si loc de veci acum… Sa vedem, acum ne preocupa meciul cu Steaua”, a adaugat Radulescu, cel care in ultimii ani a condus Academia de Fotbal a gruparii FC Voluntari.

Mircea Radulescu il va avea ca antrenor secund pe Sorin Popescu, dar va fi ajutat si de Daniel Pancu din postura de jucator. “Daniel Pancu va fi jucator la acest meci (n.r. – cu Steaua). Vom vedea mai departe ce va fi. Fotbalul este plin de neprevazut. Noi putem sa vorbim acum si de luni incolo sa semneze contractul un nou antrenor. Cu Daniel am vorbit si e hotarat sa urmeze scoala de antrenori. Din punct de vedere moral, el e deja un antrenor, chiar daca nu are licenta, stie ce sa faca, ce sa ii invete pe jucatori. Deci el s-ar putea ca in viitor sa aiba o implicare morala ca antrenor, dar oficial nu are patalama. Radoi la Steaua e director sportiv si de pe banca nu da indicatii tehnice. Nu mai da, a dat doar o perioada cat lumea nu a fost atenta”, a afirmat el.
Referitor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *