Ce crede fiica Madonnei despre melodiile mamei sale

Faimoasa cantareata Madonna a marturisit ca fiica ei, Lourdes, este ingrozita de versurile?explicite ale?melodiilor sale, informeaza Daily Mail.
Deschideti galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile cu Madonna si copiii ei, Lourdes, Rocco, David si Merci
Citeste si: Canareata Mariah Carey se lupta cu fostul sot pentru bani
Cantareata, in varsta de 56 de ani, a explicat ca fiecare dintre cei patru copii ai ei, Lourdes,?Rocco,?David si Merci?reactioneaza diferit la muzica ei. Dintre toti, Lourdes se impaca cel mai greu cu mesajele pe care le transmit melodiile mamei ei.
“La acest moment, lui Rocco nu ii pasa. Ceilalti copii, cei mici, nu inteleg inca mesajele, iar Lo este ingrozita de tot. Ea vrea doar sa fiu mama ei”, a spus Madonna.
“De fiecare data cand lucrez la o melodie ca Holy Water sau S.E.X. se intampla ca unul dintre copii sa intre in studio”, a adaugat regina muzicii pop.
Madonna a recunoscut ca munca ei ii afecteaza uneori viata personala si ca uneori ii este greu sa reuseasca sa isi indeplineasca toate promisiunile.
“Cu cat ai mai multi copii, cu atat ai mai multe responsabilitati si trebuie sa iti gestionezi cu atentie timpul”, a spus artista.
In luna ianuarie, Madonna a facut o calatorie cu familia in Malawi, de unde au fost adoptati cei mai mici copii, Mercy si David.
“Imi place sa imi duc familia acolo. Copiii merg in spitale, le spun glume si povesti bolnavilor. Nu le este frica. Imi place sa vad ca se comporta atat de generos cu alti oameni, care nu fac parte din lumea lor”, a mai spus Madonna.
Fiica Madonnei, Lourdes, este studenta la artele spectacolului.
Diva a fost casatorita …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *