Ce efecte are berea asupra inimii.

Cele mai recente studii demonstreaza ca un consum moderat de bere poate avea efecte benefice asupra sistemului cardiovascular si poate ajuta chiar la reducerea riscului de aparitie a mai multor boli de inima.
Datorita continutului de vitamina B6, berea poate preveni acumularea hemocisteinei, o substanta care, aflata la un nivel ridicat, reprezinta un factor de risc in bolile cardiovasculare. Studiile arata si ca 30 – 35% din barbatii care beau bere in cantitati moderate sunt mai putin supusi riscului producerii atacului de cord. In plus, berea are polifenolicu proprietati antioxidante si ajuta la stimularea circulatiei sangelui. In cazul femeilor, s-a demonstrat ca 14% din consumatoarele de doua sau trei beri pe saptamana prezinta un risc redus de hipertensiune arteriala. Totodata, berea poate preveni riscul de obstructie coronariana care apare atunci cand se formeaza cheaguri in arterele coronare ce hranesc inima.
“Fabricata din ingrediente naturale cum sunt hameiul, cerealele si drojdia, cu un continut de apa de peste 90%, berea nu are deloc grasimi, colesterol sau cafeina si este bogata in nutrienti, antioxidanti si vitamine. Astfel, consumata cu moderatie poate aduce …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *