Ce face presedintele Basescu in concediu la Neptun

de Anca SIMINA Publicat la: 28.07.2013 11:16 Ultima actualizare: 28.07.2013 12:01

Foto: Facebook Traian Basescu

Cand nu se contreaza cu premierul Victor Ponta despre privatizarea CFR Marfa, prin intermediul purtatorului de cuvant,sau nu se lasa “socat” de pamfletele de pe Facebook ale strategului sau, Sebastian Lazaroiu, presedintele Traian Basescu, aflat de miercuri in concediu la Neptun, iese pe mare cu salupa SPP.
Ieri dupa-amiaza, s-a intalnit in larg cu un echipaj al Politiei de Frontiera, cu care s-a salutat din sirena si s-a fotografiat, postand ulterior intreaga poveste pe contul sau de pe reteaua de socializare unde este activ si in concediu. “Intalnire-surpriza pe mare”, titreaza staff-ul presedintelui, relatand cum echipajul navei “Stefan cel Mare” a Politiei de Frontiera a dat peste Traian Basescu in larg in timp ce mergea spre coasta de sud a Italiei.

“Marinarii au vazut in departare o salupa pe care, asa cum se face, au salutat-o din sirena. Salupa a raspuns marinareste si s-a apropiat de nava cand, ce sa vezi!, la carma se afla chiar presedintele Traian Basescu! L-au invitat sa urce la bord, ceea ce presedintele, se vede din fotografii, a acceptat cu mare placere, si i-au prezentat nava. Echipajul i-a oferit si o sapca avand insemnele navei”, a povestit in amanunt staff-ul prezidential pe Facebook, postand si primele fotografii cu Basescu in pantaloni scurti.

Sursa foto: Contul de Facebook al presedintelui Traian Basescu

Sursa foto: Contul de Facebook al presedintelui Traian Basescu

Sursa foto: Contul de Facebook al presedintelui Traian Basescu

Sursa foto: Contul de Facebook al presedintelui Traian Basescu
Salupa SPP, o achizitie de 25.000 de euro
Ambarcatiunea pe care Traian Basescu o foloseste ori de cate ori merge la mare a fost cumparata in 2008, cu aproximativ 25.000 de euro la vremea respectiva, dupa ce presedintele se aratase interesat la o intalnire cu decidentii din Turism sa conduca un vas de dimensiuni …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *