Ce i-a spus Basescu lui Ponta in discutia informala de la Cotroceni

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

de Departamentul Economic – Mediafax Publicat la: 17.12.2013 21:26 Ultima actualizare: 17.12.2013 21:31

Premierul Victor Ponta a declarat ca presedintele Traian Basescu i-a comunicat, marti, in contextul intalnirii de la Palatul Cotroceni, ca nu va promulga Legea bugetului de stat si ca o va trimite Parlamentului spre o noua dezbatere in ultima zi a termenului legal prevazut de Constitutie.
Intrebat, la Romania TV, daca a vorbit ceva cu Traian Basescu legat de problema bugetului, premierul Ponta a raspuns :”Da. Mi-a zis ca nu promulga bugetul si ca il va trimite la Parlament in ultima zi din cele 20 prevazute de Constitutie”.

Seful statului a precizat, in mai multe randuri, ca va respinge Legea bugetului de stat in conditiile in care acesta contine cresterea accizei la carburant.
In urma cu o saptamana, premierul Victor Ponta a anuntat ca Guvernul intentioneaza sa aplice acciza de 7 eurocenti doar la benzina si sa amane introducerea acestei taxe la motorina, utilizata de catre transportatorii de marfa, pentru o perioada de trei luni, interval in care sa fie cautate solutii.
Presedintele Traian Basescu a declarat atunci ca a luat nota de declaratia premierului Victor Ponta si de informarea pe care i-a facut-o …

spot_imgspot_img