Ce-i lipsește unei camere de camin? Un televizor smart, bineințeles!

0
Ce-i lipsește unei camere de camin? Un televizor smart, bineințeles!

Abia ai fost acceptat la facultate și deja te-ai instalat in camera ta mica de camin, in care urmeaza sa-ți petreci anii studenției, nu? Cu toate ca parinții au incercat sa faca tot sa nu-ți lipseasca nimic din ce aveai acasa, camera ta este totuși incompleta. Frigider ai, mașina de spalat ai, cuptorul cu microunde este nelipsit, ce poate sa lipseasca? Iți voi veni in ajutor și-ți voi spune ca in zilele noastre toata lumea trebuie sa dețina un televizor smart. Știu, imi vei spune ca ești student și ca nu-ți permiți. Dar ce ar fi daca iți voi prezenta cateva oferte de televizor smart ieftin?

Ce inseamna Smart TV? Echivalentul la aceasta tehnologie este “un televizor cu internet”. Are capacitatea de a se conecta la internet (ori wireless, ori prin cablu) și acest lucru probabil este cel mai bun motiv pentru care merita sa-l ai in camera ta de camin. Apoi, ce ai spune daca acesta, pe langa multiplele aplicații utile de care dispune, ruleaza și o serie de jocuri smart, cu care sa te delectezi in pauzele de la invațat? Eu zic ca un televizor smart ieftin este unealta perfecta in anii studenției.

Cum se folosește? Foarte simplu. Ai un browser cu care navighezi pe internet. Daca vrei ca acest televizor smart ieftin sa fie și mai ușor de manevrat, iți poți achiziționa o tastatura și un mouse, pe care sa le conectezi la televizorul smart. Sau, in cazul in care deții un smartphone sau o tableta, le poți folosi pe acestea pe post de telecomanda. Insa, telecomanda clasica este utila pentru a schimba canalele sau pentru a umbla la setarile televizorului. Vei regasi in meniu aplicații precum: Facebook, Youtube, Twitter, Skype, tot ce folosești, in principiu, și pe smartphone. Un alt avantaj al televiorului smart este funcția DLNA, care iți ofera posibilitatea de a sincroniza televizorul cu ecranul altor dispozitive smart compatibile, bineințeles.

Singurul dezavantaj pe care l-ar putea avea televizorul smart este prețul puțin mai piperat decat in cazul televizoarelor standard, insa aceasta industrie a evoluat și este atat de pregnanta pe piața incat ofertele sunt diverse și pentru toate tipurile de buget. De exemplu, potrivit pentru camera ta de camin este un Smart TV Box, un mini PC, prin intermediul caruia un televizor ieftin devine inteligent. Acest produs permite conectarea televizorului la internet și ofera acces la filme, seriale, jocuri și aplicații Android, la doar 450 de lei. Cat de tare este asta?

Sper ca te-am convins! Așa ca.. ia o pauza de la invațat și cumpara-ți un televizor smart ieftin! Beneficiile sunt de partea ta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *