Ce inseamna Craciunul: Cum ii faci pe copii sa inteleaga spriritul Sarbatorilor

Perioada de Craciun este cea mai frumoasa, atat pentru adulti, cat mai ales pentru copii: orasul este impodobit, peste tot se aud colinde, lumea este agitata in cautarea cadourilor perfecte. Dar Sarbatorile inseamna mai mult de a-l astepta pe Mos Craciun si a primi daruri.

Cand vorbim de Craciun ne referim si la bunatate, iertare, darnicie, familie. Iata cateva sfaturi care sa-i ajute pe parinti sa le explice copiilor ce inseamna spiritul Sarbatorilor.

Spiritul Sarbatorilor va ramane adanc intiparit in sufletul copiilor daca au impartit ceva special cu familia. Creati un ritual al familiei voastre in care sa fiti impreuna, sa faceti ceva deosebit, si repetati acest lucru in fiecare an. Cand va creste, copilul isi va aduce aminte cu placere si chiar va incerca sa faca acelasi lucru cu familia sa. Poate fi orice, de la un picnic in familie, la o vizita la muzeu, de la o reteta speciala de prajituri pe care sa o faceti de fiecare data de Sarbatori pana la o vizita la un azil de batrani sau orfelinat.

Invatati sa fiti recunoscatori de Craciun
In luna decembrie, inainte de fiecare masa, pastrati un moment de tacere de 30 de secunde in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *