Ce le place barbatilor sa le faca femeile inainte de amor. Toti vor numarul 3!

0
1

Nu cred ca este cazul sa te gandesti ca vrea o profesionista in dormitor din prima seara, insa barbatii vor ca femeile sa-si dea interesul si sa preia din cand in cand initiativa. Pentru ei conteaza foarte mult, ca si pentru femei, sa se simta doriti.
Ei bine, iata cateva lucruri pe care barbatii si le doresc inainte de amor de la femeile de langa ei. Poate ca ti se vor parea absurde sau comune, insa pentru barbati inseamna foarte mult.
1. Barbatii vor sa fie tachinati.
Pentru majoritatea barbatilor, amorul incepe cu mici intepaturi, cu mici jocuri sau cu glumite cu tenta intima care sa le starneasca interesul si sai incite incat sa poata merge mai departe. Aceste tachinari pot incepe chiar intr-un loc public si se pot concretiza mai tarziu acasa, in dormitor.
2. Barbatii vor sa fie stimulati din punct de vedere vizual.
Ca si femeilor, barbatilor le place sa fie admirati si complimentati. Pentru ei, o imagine vizuala incitanta, face totul. Iubesc cand femeile se uita provocator si senzual la anumite parti ale corpului lor!
Le place si sa-si vada jumatatea goala in fata lui, fara inhibitii. Barbatii vor sa fie scanati din cap pana in picioare, dar, in acelasi timp, le place sa se uite la formele apetisante ale femeii.
3. barbatii isi doresc sa faca dus impreuna cu partenerele lor.
Uneori, lucrurile aparent minore si neinsemnate, pot face un barbat fericit. Barbatilor le-ar placea sa faca o baie cu multa spuma cu partenera lor si sa bea un pahar de vin rosu. Pentru ei, aceasta este o modalitate buna de a se incinge spiritele.
4. Barbatilor le place sa li se vorbeasca murdar.
Daca nu esti adepta cuvintelor cu adevarat murdare, atunci nu face asta. Totusi, nici un barbat nu poate ramane indiferent in momentul in care va auzi din gura femeii iubite lucruri murdare pe care vrea sa i le faca. Cu siguranta ca abia va astepta sa iti satisfaca dorintele.
Pentru a avea mai mult succes in excitarea unui barbat, sa nu uiti de punctele lui sensibile. Cu siguranta il stii pe cel mai important, insa mai sunt si altele pe care femeile tind sa le dea uitarii. Iata care sunt acestea:
1. Gatul.
Gatul …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here