Ce se va intampla cu casnicia NICOLETEI LUCIU: previziunile astrologilor

0
1

Nicoleta Luciu / FOTO: facebook.com

“Pentru copii, merita sa ramanem o familie”, spunea Nicoleta Luciu. “Mergem mai departe. Voi face orice s-o recuceresc pe Nicoleta”, ne-a dezvaluit si sotul ei, Zsolt Csergo. Chiar daca trec prin momente de cumpana in relatia de cuplu, cei doi par decisi sa-si mai acorde o sansa. Scandalul a inceput dupa publicarea in presa a unor fotografii cu Zsolt Csergo pe iaht in Croatia, in compania antrenoarei de fitness Kinga Sebestyen, pe care a si lovit-o. Zsolt spune ca totul s-a intamplat la betie si ca femeia nu-i este amanta, ci o veche amica, partenera de afaceri. Sotia lui a suferit cand a vazut imaginile.

“Nicoleta este o luptatoare! Ea nu plange, ea se gandeste mereu ce e de facut mai departe, in orice situatie”, au declarat pentru Click! apropiatii ei. Si astrele sunt de aceeasi “parere”.?Astrologul Tina Rizea, spune ca vedeta e foarte pragmatica si ca nu va lasa pe nimeni sa-i “sparga” casa.
“Frumoasa actrita si cantareata are in astrograma sa sase planete in semne de pamant, ceea ce explica ambitia iesita din comun, dar si o tendinta clara spre conservatorism. In plus, fiind foarte pragmatica, va sti cum sa rezolve in favoarea sa orice situatie de criza care apare …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here