Ce se va intampla cu turneul WTA de la Bucuresti dupa editia din 2014. Presedintele FRT face anuntul

de Leila Bolat, Marius Tone – Mediafax Publicat la: 12.07.2014 14:25 Ultima actualizare: 12.07.2014 14:46

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a declarat, sambata, ca jucatoarele participante la BRD Bucharest Open au ramas impresionate de conditii si a mentionat ca in mod sigur Capitala va gazdui acest turneu si in urmatorii ani.

“Fiind prima editie la Bucuresti mai sunt lucruri de indreptat, insa jucatoarele au ramas impresionate de conditiile de aici. MTS are o contributie importanta, dar suma totala din partea celorlalti sponsori depaseste cu mult aportul ministerului. Cu siguranta vom avea turneul si in urmatorii ani, am discutat deja cu proprietarul turneului si lucrurile cred ca merg in directia potrivita. Inca nu se stie exact pentru cati ani, dar il vom mai avea o perioada buna”, a spus Cosac.
Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a declarat, sambata, ca jucatoarele participante la BRD Bucharest Open au ramas impresionate de conditii si a mentionat ca in mod sigur Capitala va gazdui acest turneu si in urmatorii ani.

De altfel, turneul WTA de la Bucuresti este inclus si in calendarul oficial WTA pe 2015.
George Cosac a mentionat ca probabil Irina-Camelia Begu, eliminata in primul tur la simplu si in al doilea la dublu, ar fi putut face mai mult, dar “atunci cand ai doua jucatoare in semifinale si alte doua la dublu nu poti fi decat multumit”.

Cosac a vorbit si despre proiectele pentru perioada urmatoare: “Sunt mai multe programe pe care le vom derula in perioada urmatoare, sunt discutii sa construim 400 de terenuri in scolile din Romania, probabil ca luna viitoare vom incepe reconstructia Tenis Club, iar din noiembrie, impreuna cu Ministerul Sportului si Ministerul Dezvoltarii, vom incepe modernizarea Complexului Sportiv National, care va contine sase terenuri acoperite, hotel cu 30-40 de camere, sala de fitness, centru de recuperare si asa mai departe”.
Simona Halep si Monica Niculescu joaca astazi, in cea de-a doua semifinala de simplu a zilei de la BRD Bucharest Open, intalnirea urmand sa inceapa dupa ora 17.00. Primul meci al zilei le opune pe Kristina Kucova (Slovacia) si Roberta Vinci (Italia, cap de serie numarul 2), de la ora 15.00, pe arena centrala. Cele doua semifinale de simplu vor fi urmate de intalnirea de dublu dintre Elena Bogdan/Alexandra Cadantu, beneficiare ale unui wild card, si principalele favorite ale probei, Katarzyna Piter (Polonia) si Olga Savciuk (Ucraina). Cealalta semifinala de dublu a zilei va avea loc, de la ora 15.00, pe terenul 1, intre Cagla Buyukakcay (Turcia)/Karin Knapp (Turcia/Italia) si Paula Kania/Anna Tatisvili (Polonia/SUA).
Dumitru Haradau: Turneul BRD Bucharest Open este mult peste asteptari
Dumitru Haradau, presedintele BRD Bucharest Open, a declarat, sambata, ca in opinia sa turneul este mult peste asteptari, mentionand si ca patru romance joaca in semifinalele de simplu si de dublu, si a precizat ca, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *