Ce spune fluturele lunii tale despre personalitatea ta

Stiai ca in multe culture fluturii sunt asociati cu sufletul? Aceste creature sensibile si frumoase sunt simbolul transformarii profunde a vietii.

Iata 12 fluturasi specifici pentru fiecare luna a anului. Vezi care este fluturele lunii in care te-ai nascut si afla ce dezvaluie el despre personalitatea ta.

Ianuarie
Ai abilitatea de a asculta si de a te concentra pe ce spun oamenii. Esti inconjurat de prieteni, care stiu ca pot veni la tine oricand pentru un sfat sau o vorba buna. Oamenii te admira pentru ca esti pozitiv si optimist.
Iubesti libertatea, independenta si lucrurile frumoase. In momentul in care intri intr-o incapere, aura ta luminoasa ii atrage pe cei prezenti, fara sa-si dea seama.

Februarie
Ai o personalitate vibranta, captivanta. Ai abilitatea de a fi lider, de a atrage oamenii in jurul tau ca un magnet. Farmecul tau ii cucereste pe toti.

Martie
Esti un luptator. Nu renunti niciodata. Aceasta este cea mai mare calitate a ta. Dai tot ce estemai bun din tine de fiecare data, indiferent cat de greu iti este.
Esti foarte motivate, cauti mereu pacea si linistea. Ai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *