Ce spune Ponta despre guvernare si “tradarile” din PSD

de Alexandru Moise – Mediafax Publicat la: 24.07.2015 00:26 Ultima actualizare: 24.07.2015 00:27

Premierul Victor Ponta a declarat ca vrea sa conduca Executivul pana la finalul mandatului, in 2016, pentru ca, in opinia sa, este o guvernare care are rezultate foarte bune si daca “s-ar strica” ar fi “o prostie” pentru Romania, el adaugand totodata ca nu ii este frica ca PSD il va trada.

Seful Executivului a facut aceste afirmatii intr-o interventie telefonica la Romania TV, joi seara, in contextul in care a fost intrebat de moderator daca intentioneaza sa ramana la guvernare pana in 2016.
“Asa este proiectul nostru comun, asa am discutat si cu Liviu Dragnea, si cu Gabi Oprea, si cu Calin Popescu-Tariceanu, cu Daniel Constantin.(…) Nimeni nu contesta ca aceasta guvernare chiar are rezultate foarte bune. Sunt alte scandaluri, personale, politice, dar toata lumea zice ca guvernarea este buna, de ce s-o stricam? Ar fi chiar o prostie, pentru Romania in ansamblu”, a spus Ponta.

Cu toate acestea, premierul a reiterat faptul ca este dispus sa demisioneze “intr-o secunda” daca i se va cere aceasta de catre coalitia aflata la guvernare, dar nu este dispus sa o faca doar pentru ca se “isterizeaza” co-presedintele PNL, Alina Gorghiu.
De asemenea, intrebat de academicianul Razvan Teodorescu, invitat in emisiune, daca se teme ca PSD il va trada pentru ca acest partid are “un spirit al tradarilor” care s-a vazut in cazul predecesorilor sai, Adrian Nastase si Mircea Geoana, Ponta a raspuns negativ.
“Pe langa faptul ca mie PSD mi-a dat maximum ce se poate da unui om, am …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *