Ce trebuie sa iei in calcul cand alegi vopseaua decorativa

Ce trebuie sa iei in calcul cand alegi vopseaua decorativa

Uneori, te gandesti sa-ti remodelezi interiorul, inchizand ochii si imaginandu-ti idei noi, neobisnuite pentru un finisaj unic, uimitor si decorativ al peretilor.?Dorinta de a crea un design individual dupa propriul tau caracter si pentru propria atmosfera, nu ar trebui sa ramana doar in imaginatia ta. E timpul sa actionezi.?

In functie de materialul selectat si de tehnica de aplicare a acestuia, este posibil sa se obtina o mare varietate de efecte. Stilul venetian si suprafata de “marmura” cu pete netede, sunt in culori diferite si pot fi implementate cu usurinta, dand un farmec unic si elegant peretilor de bucatarie. Acest tip de vopsea decorativa Rives se distinge prin luciul metalic stralucitor si efectul catifelat, ceea ce face posibila crearea unor suprafete decorative impresionant pronuntate, decorand nu numai spatiile de locuit ci si birourile, spatiile comerciale, scoli, gradinite sau spitale.?Luciul mat al vopselelor decorative pentru incaperi creeaza o atmosfera de eleganta si lux.

Rives iti ofera o varietate de tehnici atractive in doua culori, pentru vopsirea suprafetelor interioare, de exemplu, folosind Shine Brillante pentru baie, Velluto Stucco pentru bucatarie, Materix Roccia Metamorfica pentru living si Venezia M Stucco Marmorino pentru dormitor.?Toate vopselele decorative sunt pe baza de apa, special concepute pentru incaperi, care nu emana substante chimice in aer, fiind combinate individual.?Toate aceste vopsele fac parte din categoria materialelor creative, datorita carora peretii si, impreuna cu ele, intregul interior al casei, vor scapa de aspectul plictisitor si standard, dobandind un aspect dinamic si natural.

Vopseaua decorativa ofera chiar si suprafetelor din lemn, sticla sau faianta un efect fascinant, uniform, necesitand o singura aplicare. Vopseaua ecologica pentru lemn, poate fi aplicata pe toate tipurile de lemn, cum ar fi mese, scaune, usi, tablouri, cutii etc. Tipul de vopsea decorativa pentru sticla cu efect 3D, poate fi folosita cu succes pe toate suprafetele din sticla, cum ar fi geamuri, mese din sticla, oglinzi etc.

Astazi, este dificil sa iti imaginezi o bucatarie sau o baie, in decorarea careia nu este folosita faianta.?Acest material de finisaj este conceput pentru a decora interioarele bailor si bucatariilor un timp foarte indelungat. In timp, moda si gusturile se schimba, culorile se estompeaza, interiorul obisnuit incepe sa deranjeze si parca ti-ai dori altceva. Pe fundalul tuturor acestor lucruri exista dorinta de a schimba ceva radical sau cel putin partial.

Toate tipurile de vopsea decorativa Rives prezentate mai sus si mult mai multe pot fi vazute si pot fi solicitate prin plasarea unei comenzi pe site-ul magazinului online Rives.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *