CEHIA ROMANIA FED CUP 1-1. Simona Halep, prima reactie dupa victoria cu Katerina Siniakova

CEHIA ROMANIA FED CUP 1-1. Simona Halep, 3 WTA, a invins-o, sambata, cu 6-4, 6-0, pe Katerina Siniakova, 44 WTA, in a doua partida a intalnirii dintre Cehia si Romania, din sferturile de finala ale Grupei Mondiale a Cupei Federatiei. Dupa prima zi a intrecerii, Cehia si Romania sunt la egalitate, scor 1-1.

CEHIA ROMANIA FED CUP 1-1. Simona Halep a declarat ca a jucat ceea ce a trebuit in partida din Fed Cup cu Katerina Siniakova, pe care a invins-o, sambata, cu 6-4, 6-0.
SIMONA HALEP KATERINA SINIAKOVA 6-4, 6-0 si ROMANIA-CEHIA este 1-1 dupa prima zi din FED CUP 2019
CEHIA ROMANIA FED CUP 1-1. “A fost difici, din punct de vedere emotional in primul rand si ma bucur ca au venit atat de multi romani sa ne sustina. A fost o atmosfera incredibila, chiar daca jucam in deplasare. Cred ca romanii au fost mai galagiosi decat cehii, astazi, in sensul pozitiv. Le multumesc ca au venit si ii astept maine cu drag sa ne sustina la fel de bine. Ma bucur ca am castigat acest meci. Am fost emotionata la inceput, este Grupa Mondiala, este un meci important, dar cred eu ca am jucat destul de bine. Din punctul meu de vedere, am jucat ceea ce a trebuit si de aceea ma castigat in doua seturi. Am luptat un pic in primul set, pentru ca la 5-2 serviciul acela a fost un pic aut si am fost oarecum destabilizata, dar in final am castigat cu 6-4 si am avut mai multa incredere pentru setul al doilea. Nu ma simt obosita, ma simt bucuroasa pentru ceea ce am facut si pentru faptul ca este 1-1 si maine este o …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *