Cel mai “modest” sportiv: “Acum sunt o legenda. Sunt cel mai mare atlet in viata”

de Irina Bors Postat la: 12.08.2012 11:50 Ultima actualizare: 12.08.2012 11:51

Sursa: AFP/ Mediafax

Jamaicanul Usain Bolt a fost vedeta acestor zile, atat pe Stadionul Olimpic din Londra, cat si pe internet, dupa ce a castigat, pentru a doua oara consecutiv probele de 100 si 200 de metri de la Jocurile Olimpice, scrie The Guardian.
Dupa ce a terminat cursa de 200 de metri in 19.32 secunde, sportivul s-a autoproclamat a”o legenda” si a”cel mai mare atlet in viata”, spunand ca a reusit, cu acest timp, sa ajunga recordul stabilit de idolul sau, atletul american Michael Johnson.
a”Este minunat. Jamaica a dovedit ca este tara cu cei mai mari atleti. Nu mai am nimic de dovedit. Am aratat lumii ca sunt cel mai bun, iar acum voi savura victoria. Este momentul meu. Niciodata nu voi uita. Pista a fost generoasa cu mine zilele acestea. ” spune Bolt.
In timpul cursei, Bolt l-a pupat a”din mers” pe Yohan Blake, colegul jamaican care l-a invins la calificarile nationale, ducand mana la buze chiar inainte de a trece linia de sosire. Ajuns aici, atletul a vrut sa arate ca traseul nu l-a obosit catusi de putin si a facut cateva flotari.

Sursa: AFP/ Mediafax
Extaziat, Bolt nu l-a iertat nici pe fostul alergator al SUA, Carl Lewis, care a pus la indoiala timpii scosi de jamaicani, speculand ca acestia s-ar dopa. a”Carl Lewis, nu am niciun respect pentru el. Cred ca vrea doar sa atraga atentia deoarece nimeni nu mai vorbeste despre el. Mi-am pierdut tot respectul pentru el. Chiar m-a suparat”, spune Bolt. El mai povesteste ca, alaturi de colegii de echipa, se antreneaza din greu, se accidenteaza si face bai cu gheata.? a”Pot sa dau asigurari ca nu ne-am dopat niciodata”, mai spune atletul.
Carl …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *