Cel mai bun pui cu sos de ciuperci si usturoi

Ingrediente?
4 bucati piept de pui dezosat, taiat in felii subtiri
2 linguri ulei de masline
sare
piper
230 g ciuperci feliate
Pentru sosul cremos de parmezan si usturoi
60 g unt
1 lingura de faina
120 ml supa de pui
2 catei de usturoi tocati
240 g smantana grasa
50 g parmezan ras
? lingurita usturoi pudra
? lingurita piper
? lingurita sare
200 g spanac tocat
?Mod de preparare
Condimentezi fileurile de pui cu sare si piper, dupa gust. Intr-o tigaie mare, adaugi uleiul de masline si rumenesti carnea la foc mediu-mare, intre 3 si 5 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste frumos si nu mai este cruda in mijloc.
Scoti bucatile de pui si le lasi deoparte pe o farfurie. In aceeasi tigaie adaugi ciupercile feliate si le sotezi cateva minute pana se inmoaie. Cand sunt gata, le scoti si le dai deoparte.
Pentru sosul alb, adaugi untul in tigaie si il topesti, incorporezi faina si amesteci …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *