Cel mai mare proces de RECRUTARE la stat: ANAF a scos la concurs 1.200 posturi

La finele lunii iunie, Executivul a decis reorganizarea ANAF, prin care a fost infiintata Directia Antifrauda, iar ulterior au fost aprobate cele opt sedii ale directiilor financiare regionale, precum si sediile regionale ale Directiei Antifrauda a ANAF.
Ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, a declarat recent ca noua structura va functiona la capacitate maxima intr-o luna, urmand sa fie dedicata exclusiv urmaririi marilor evazionisti.
Candidatii pentru cele aproape 1.200 de posturi de inspectori antifrauda au ca termen-limita de depunere a dosarelor data de 2 octombrie 2013, urmand ca proba scrisa sa aiba loc in 19 octombrie. Interviul se va desfasura ulterior.
Conditiile pentru a aplica pentru posturile vacante la ANAF pot fi vazute aici.
In procesul de reorganizare a ANAF, actiune asumata in scrisoarea de intentie catre FMI, vor fi concediate aproximativ 400 de persoane, potrivit declaratiilor ministrului de Finante.
“La ANAF vor exista si concedieri, la nivelul intregii tari, dar numarul va fi destul de mic, de ordinul a 300-400 de persoane. Numarul exact il vom afla la sfarsitul procesului de reorganizare din punct de vedere organizatoric, respectiv la finele lunii septembrie, cand, in a doua etapa a restructurarii ANAF, persoanele vizate vor avea posibilitatea sa opteze pentru transfer sau pentru detasare in alte structuri regionale, tot in acelea in care lucreaza in presenta”, a declarat ministrul Finantelor cu circa o luna in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *