CEREMONIA DE DESCHIDERE LONDRA 2012. Lotul olimpic al Egiptului, cu echipament contrafacut la JO 2012. “Pe rucsacuri scrie Nike, iar pe fermoare Adidas”

de Alina Matis Postat la: 27.07.2012 12:12 Ultima actualizare: 27.07.2012 12:40

Cu putin timp inainte de CEREMONIA DE DESCHIDERE LONDRA 2012, o inotatoare din lotul olimpic al Egiptului s-a plans pe Twitter ca atletii egipteni au primit echipament contrafacut in China, scrie The Telegraph.
Yomna Khallaf, membra a echipei de inot sincron care partica la JOCURILE OLIMPICE DE LA LONDRA din partea Egiptului, a confirmat zvonurile deja existente pe tema echipamentului ei si a colegilor sai si a explicat: “Rucsacurile, de exemplu, au un logo mare Nike, iar pe fermoare scrie Addidas. Este atat de deranjant, incat am platit 2.000 de lire egiptene (aproximativ 1.200 RON), pentru a avea un echipament acceptabil, nu bun, dar sa aratam cat de cat OK”, a mai declarat atleta de 20 de ani, care a povestit ca lotului olimpic egiptean i s-a spus ca fie accepta echipamentul contrafacut, fie nu primeste nimic.
Contactat de presa, presedintele Comitetului Olimpic din Egipt, Mahmoud Ahmed Ali, a explicat ca a semnat un contract cu un distribuitor din China, “pe fondul situatiei economice din Egipt”. Acesta a mai spus ca echipamentul contrafacut este “suficient” pentru sportivii tarii sale, iar daca brandul Nike se simte prejudiciat, ar trebui sa contacteze firma chinezeasca, si nu Comitetul.
“Nici nu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *