Cezar Preda: Antonescu sa-si ceara scuze public pentru afirmatiile ca toti din PDL sunt hoti, prosti, iar partidul ar trebui desfiintat

de Cristina Sterian Postat la: 03.06.2012 17:32 Ultima actualizare: 03.06.2012 17:56

Mediafax//Octav Ganea
Presedintele PDL Buzau, deputatul Cezar Preda, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca liderul PNL, Crin Antonescu, ar trebui sa-si ceara scuze public pentru afirmatiile conform carora toti din PDL ar fi hoti, prosti, iar partidul ar trebui desfiintat.
Preda a declarat ca el, personal, nu este nici prost, nici hot, iar Crin Antonescu ar trebui sa-si ceara scuze pentru afirmatiile facute la ultimele intalniri electorale cu privire la membrii Partidului Democrat Liberal, transmite corespondentul MEDIAFAX.
“La ultimele intalniri electorale, exaltat cred, poate trezit din somn prea repede, a jignit oameni si nimanui intr-o tara democratica nu ii este permis sa faca acest lucru. Domnul Antonescu a afirmat ca toti din PDL sunt hoti, prosti, iar partidul trebuie desfiintat. Ii atrag atentia ca nu un partid fura, ci oameni cu nume si prenume, nu sunt prosti in partide, ci sunt oameni mai destepti, dar care nu au avut sansa sa fie presedinti de partid. Il dezonoreaza atitudinea, ma simt jignit. Sa-si ceara scuze, eu nu sunt prost, n-am furat, nu sunt un om care sa suporte de la alt coleg de politica asemenea invective, oricat de rea ar fi campania electorala”, a declarat, duminica, liderul PDL Buzau, deputatul Cezar Preda.
Preda s-a referit si la organizarea alegerilor inainte de termen: “Pentru Ion Iliescu, Hrebenciuc, Victor Ponta, Constitutia e un lucru neimportant, dar pentru ceilalti romani si pentru mine Constitutia e cartea de capatai a democratiei. Alegerile generale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *