CFR CLUJ ASTRA LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT TELEKOM SPORT

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

CFR CLUJ ASTRA LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT TELEKOM SPORT. Meciul CFR CLUJ – ASTRA va fi arbitrat de Radu Petrescu, ajutat de asistentii Radu Ghinguleac si Mircea Grigoriu. DIGI SPORT si TELEKOM SPORT transmit, duminica, de la ora 20:45, CFR CLUJ ASTRA LIVE VIDEO STREAM ONLINE.
CFR CLUJ – ASTRA LIVE VIDEO STREAM ONLINE apasa PLAY

CFR CLUJ ASTRA LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT TELEKOM SPORT. Echipele de start:
CFR CLUJ: CFR Cluj: Arlauskis – Cr. Manea, Vinicius, K. Boli, Camora – Hoban, Djokovic – Deac, Culio, Al. Ionita – Tucudean.
ASTRA: Iliev – Belu, Polczak, Erico, Radunovic – Mrzljak, Dandea – Balaure, Seto, Al. Stan – Abang.
CFR CLUJ ASTRA LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT TELEKOM SPORT. CFR CLUJ a condus competitia din start, dar acum este pe locul 2, la egalitate de puncte, 35, cu liderul FCSB. „Sincer, mi-e frica de aceasta partida. Venim dupa doua remize grele cu FCSB si Craiova si sper ca jucatorii mei sa nu-si piarda concentrarea. Au fost doua partide pe care le puteam castiga. Pe oriunde a antrenat, Gigi Multescu a avut rezultate bune. Ma astept la un joc ofensiv din partea celor de la ASTRA”, a spus Dan Petrescu. CFR CLUJ ASTRA se joaca, duminica, de la ora 20:45, LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT TELEKOM SPORT.
CFR CLUJ ASTRA LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT TELEKOM SPORT. Gigi Multescu nu se va putea baza pe Florentin Matei, eliminat etapa trecuta, in partida cu Viitorul. Este o pierdere extrem de importanta pentru ASTRA, care nu stie nici daca va conta pe Urko Vera, jucator imprumutat chiar de la CFR CLUJ. „Trebuie sa jucam, sa castigam, asta este treaba noastra. Banii vor veni mai tarziu, ca peste tot sunt probleme. Pai, ce, vreodata mi-a fost usor? Poate e mai bine, ca si concentrarea jucatorilor va fi …

spot_imgspot_img