Chanel cauta locatie pentru a deschide un magazin in Capitala

Chanel va veni anul viitor in Romania

Totodata, Ambasada Frantei la Bucuresti poarta discutii cu opt dintre cele mai mari firme franceze?de lux? pe care incearca sa le convinga sa isi deschida reprezentanta in Romania. Anuntul a fost facut la The?Money Channel de seful Misiunii Economice Ubifrance a Ambasadei Frantei, Philippe Garcia.
Acesta spune ca acum este cel mai potrivit moment pentru ca aceste mari companii de lux sa isi lanseze afaceri si in Romania.
a”Exista mai multe domenii in care companiile franceze ar putea dezvolta afaceri. Stiti deja ca prezenta firmelor frantuzesti in Romania este compusa in cea mai mare parte de industrie. Exista de asemenea si sectorul de lux, care s-a dezvoltat considerabil in Romania”, a spus Garcia.
Astfel, dupa Chanel, si Hermes sau Christian Dior ar putea sa? isi inaugureze cate un shop la Bucuresti in viitorul apropiat. In plus, Galeriile Lafayette, inchise in anul 1947 si pe locul carora se afla azi magazinul Victoria, s-ar putea reintoarce la Bucuresti dupa mai bine de 60 de ani.
In Romania sunt prezente circa 3.500 de firme cu capital majoritar francez. Acestea activeaza in cele mai variate domenii, de la retail, industrie si comunicatii, pana la energie si sistemul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *