Chec aperitiv. Sau cum sa-ti impresionezi musafirii

MOD DE PREPARARE Chec aperitivPentru inceput vom taia cubulete salamul,muschiul,sunca,ardelul rosu,vom felia maslinele si vom da prin razatoare cascavalul.
Separat intr-un castron vom mixa bine cele 4 oua pana devin o compozitie spumoasa si vom turna uleiul si smantana mixand in continuare,dupa care vom adauga faina amestecata cu praful de copt.La final adaugam restul ingredientelor(ardel,salam,sunca,muschi,ardel,morcov,porumb,masline) si vom amesteca pana se omogenizeaza compozitia.
Compozitia se toarna intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt,se decoreaza cu masline si rosii cherry si se coace aproximativ 45 de minute.
Cand este gata se scoate pe un platou,se lasa sa se raceasca foarte bine dupa care se taie si se serveste alaturi de o salata asortata.
Ingredientele si cantitatile le gasesti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *