Cheesecake japonez, reteta fara blat

De ce ai nevoie pentru cheesecake japonez
250 ml lapte integral
85 g unt
250 g crema de branza
45 g faina
45 g amidon
6 galbenusuri
2 lingurite esenta de vanilie
? lingura zeama de lamaie
6 albusuri
120 g zahar
Cum se prepara cheesecake japonez
Fierbi laptele cu unt, dai focul mai mic, adaugi crema de branza si omogenizezi. Adaugi faina combinata cu amidonul si amesteci. Adaugi galbenusurile, unul cate unul, sucul de lamaie si esenta de vanilie. Amesteci bine sa se combine ingredientele, apoi dai deoparte de pe foc.
Separat, bati spuma tare albusurile cu zaharul. Adaugi treptat in albusuri compozitia racita si omogenizezi. Pui compozitia intr-o tava tapetata si o tii la cuptor pana cand se rumeneste usor pe margini. Lasi prajitura sa se raceasca inainte sa o portionezi.
Afla cum prepari briose cu bacon si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *