CHEFI LA CUTITE 2018. Aparitii excentrice, dar si emotionante, o lupta acerba si clipe de groaza

“Chefi la cutite”, sezonul 6, editia 5. Daniel Manea i-a dat gata pe chefi cu un desert al copilariei, dar reinventat intr-un mod de neinchipuit – crema de zahar ars in cupa de ciocolata alba.
“Ăsta e un Jedi suprem”, a spus Catalin Scarlatescu. “Este regele improvizatiei. E nebun. Foarte ingenios!”, a spus si Florin Dumitrescu.
Citeste si?CHEFI LA CUTITE 2018: Sora Danielei Crudu demonstreaza celor interesati ca este o buna gospodina
“Chefi la cutite”, sezonul 6, editia 5. O aparitie iesita din comun la “Chefi la cutite” a fost cea a concurentei Violeta Nicolae, o manichiurista nonconformista in varsta de 40 de ani. Ea a venit cu un gand total neasteptat – acela de a-si gasi un partener.
“Am venit la “Chefi la cutite” pentru ca sunt nemaritata. Imi caut si eu un partener. Poate totusi ma vede si pe mine un domn singur”, a marturisit Violeta Nicolae, precizand ca a avut relatii cu barbati casatoriti, dar nu din tara, ci din strainatate.
“Chefi la cutite”, sezonul 6, editia 5. Chefii Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu au luptat pentru cea mai valoroasa amuleta. Insa, proba nu a fost una pe placul lui Catalin Scarlatescu – el a fost provocat sa faca un preparat de pe lista lui neagra.
Trioul imbatabil a intrat in lupta amuletelor pentru cel mai important avantaj pus la bataie pana in acest moment. Bonusul cu numarul 5 ii va oferi posibilitatea chefului castigator de a schimba un concurent din echipa sa, cu un altul din celelalte echipe, doar dupa ce se aleg echipele finale.
Mai exact, in timpul oricarei confruntari pe echipe, structura trupelor de bucatari se poate schimba in functie de strategia celui care detine aceasta amuleta extrem de valoroasa.
“Chefi la cutite”, sezonul 6, editia 5. Chef Sorin Bontea a iesit invingator in lupta pentru …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *