CHEFI LA CUTITE 25 iunie 2018, SEMIFINALA. Gustul copilariei, prima provocare culinara a serii

CHEFI LA CUTITE 25 iunie 2018. Trei probe consecutive vor strange randurile in bucatarie, caci la sfarsitul semifinalei, doar trei dintre cei mai talentati candidati ai sezonului 5 isi vor adjudeca locul in marea finala de poveste. Numele finalistilor, dar si numele castigatorului vor fi dezvaluite in editia ce va continua marti, 26 iunie, pe Antena 1, de la ora 20:00.
Citeste si?CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2018: Luni, se cerne sita pentru premiul de 30.000 de euro. Surpriza mare!
Prima proba a serii de luni este cea a amintirilor dragi, caci concurentii vor avea de pregatit deserturi savuroase ce ii trimit cu gandul la cele mai frumoase momente din copilarie. Cei noua vor gati de data aceasta singuri, fara sa mai faca echipa si fara sa mai fie indrumati de catre cei trei chefi, tocmai de aceea semnatura culinara a fiecaruia trebuie sa fie cat mai bine conturata in preparatele finale.
Tema sesiunii de gatit le pune zambetul pe buze bucatarilor, ce resimt din ce in ce mai mult dorul de casa, insa o surpriza neprevazuta va da nastere celor mai emotionante reactii in platou: “Gina, ti-ai pus in cap sa ne faci pe toti sa plangem? Eu am lacrimi in ochi.”, afirma chef Scarlatescu. Despre ce este vorba telespectatorii vor descoperi in aceasta seara, de la ora 20:00.
Chefii sunt si ei mai emotionati ca oricand, iar dupa opt confruntari pe echipe in care rivalitatea dintre ei a atins cote maxime, cei trei jurati vor da ultimele sfaturi, ultimele indicatii oamenilor alaturi de care au luptat. Chef Florin Dumitrescu vrea sa castige razboiul alaturi de cei doi bucatari, dupa un sezon plin de piedici in care a adjudecat o singura proba: “Sunt cel mai fericit ca s-au terminat battle-urile. Iar faptul ca am doi oameni in semifinala este o …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *