Chelsea l-a concediat pe antrenorul Scolari!

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Clubul londonez Chelsea Londra a dat publicitatii un comunicat prin care a precizat ca antrenorului echipei, brazilianul Luiz Felipe Scolari, i-a fost desfacut contractul semnat in urma cu doar jumatate de an. Motivul demiterii lui Scolari este, potrivit site-ului Chelsea, acela ca s-a dorit pastrarea sanselor pentru competitia in care echipa este angrenata.

„Conducerea lui Chelsea ii multumeste lui Scolari pentru serviciile aduse echipei. Felipe a adus multe lucruri bune la club si ne pare foarte rau ca nu isi va putea duce contractul pina la capat. Din nefericire, rezultatele nu au fost cele la care am sperat. Pentru a mai pastra sanse la titlu si la Champions League, am luat hotararea de a face o schimbare.

Cautarile pentru un nou manager au inceput si speram sa anuntam un inlocuitor in cel mai scurt timp. Pana atunci, asistentul Ray Wilkins se va ocupa de prima echipa”, se anunta pe site-ul gruparii londoneze.

Postul lui Scolari era in pericol, potrivit presei engleze, de mult timp, avand in vedere ca echipa avea rol de „spectator” la batalia pentru primul loc care se dadea intre Manchester United si FC Liverpool. Brazilianul de 60 de ani fusese numit ca antrenor pe Stamford Bridge in vara lui 2008, inlocuindu-l pe israelianul Avram Grant.

spot_imgspot_img