Chiftelute cu varza si cartofi
De ce ai nevoie ca sa prepari chiftelute cu varza si cartofi:
1 varza de marime medie2 cartofi fierti1 ceapa mica1 ou? lingurita praf de coptsare, dupa gustpiper, dupa gustulei, pentru prajit3 linguri fainapesmet
Cum prepari chiftelute cu varza si cartofi:
Speli si cureti ceapa, apoi o dai prin razatoare impreuna cu cartofii descojiti. Indepartezi 2-3 foi de la varza si o razi. Le pui intr-un bol si le amesteci cu faina, cu oul, praful de copt, piperul si cu sarea.
Iei din compozitie si formezi chiftelutele, le dai prin pesmet si le pui la prajit in ulei incins, pe ambele parti, pana se rumenesc. Cand sunt gata, le scoti si le asezi pe servetele absorbante. Daca doresti, le servesti cu frunze de varza cruda.
Afla cum se prepara supa de curcan pe …