China: Volkswagen ar putea rechema in service pana la 680.000 de vehicule.

Grupul german Volkswagen ar putea rechema in service, de pe piata chineza, pana la 680.000 de vehicule, potrivit unei estimari a unei companii de analiza a pietei, pentru remedierea unei defectiuni la cutiile de viteza, in urma unei investigatii a autoritatii pentru controlul calitatii din China, potrivit Mediafax.
Volkswagen a anuntat sambata, fara sa dea detalii, ca va face o campanie voluntara de rechemari de vehicule in legatura cu sistemul cutiei de viteza DSG.
Anuntul companiei a avut loc dupa ce autoritatea chineza pentru controlul calitatii a solicitat grupului german sa organizeze o astfel de campanie. VW a fost mentionata totodata intr-o show anual de la televiziunea chineza, despre practici in detrimentul consumatorilor, in care au mai fost incluse Apple si Anhui Jianghuai Automobile.
Cazul VW ar putea reprezenta un test al unei legi referitoare la campaniile de rechemari, introdusa de China in acest an, care da autoritatii de reglementare dreptul de a ordona investigatii si de a aplica amenzi, daca producatorii si importatorii nu retrag la timp produsele defecte.
Potrivit companiei de analiza a pietei auto LMC Automotive, Volkswagen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *