Chipul din multime – concurs foto cu premii pe www.comunitatefoto.ro

Chipul din multime - concurs foto cu premii pe www.comunitatefoto.ro

comunitatefoto.ro in parteneriat cu NSCmall (www.nscmall.ro) si Inchiriere Foto (www.inchirierefoto.ro) lanseaza provocarea lunii noiembrie: concursul foto “Chipul din multime”, pentru toti iubitorii celei de-a 6a arte.

Concursul se va desfasura astfel:
– in intervalul 1-15 noiembrie 2010, va asteptam inscrierile* la concurs pe site-ul comunitatefoto.ro, cu o singura fotografie;
– in intervalul 16-28 noiembrie 2010 – se va efectua jurizarea creatiilor inscrise (80% votul juriului de specialitate; 20% votul publicului);
– pe 30 noiembrie se vor anunta castigatorii.
*inscrierea este conditionata de inregistrarea gratuita, in prealabil, ca membru al comunitatii.

Locurile I, II si III vor fi rasplatite cu o multime de premii: un voucher de 100 euro, oferit de NSCmall, pentru achizitionarea de produse, reduceri de 20% la inchirierea echipamentelor foto de pe InchiriereFoto, subdomenii proprii in cadrul comunitatii, etc.
Parteneri media: VeiozaArte, Fotonatura, 4arte, Fotografa, GingerGroup, Modernism, Banda Foto, Peisaje Montane, revista Ambition, revista Echinox, PhotoLife, Asociatia Manageri in Dialog, Lume Buna, Evenimente Studentesti.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati site-ul comunitatefoto.ro si sa va alaturati retelei noastre in plina expansiune.

comunitatefoto.ro reuneste cele mai reusite fotografii ale unor tineri, amatori sau profesionisti, pasionati de acest domeniu. Noi le oferim cel mai bun mediu in care acestia sa-si expuna munca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *