Christoph Daum a fost dat afara de la nationala. Anunt de ultima ora al FRF

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

„In urma recomandarii Comisiei Tehnice a Federatiei Romane de Fotbal, presedintele Razvan Burleanu si selectionerul Christoph Daum au convenit incetarea colaborarii inaintea ultimelor doua partide din preliminariile CM 2018, cu Kazahstan si Danemarca. Acordul partilor isi va produce efectele dupa validarea acestuia de catre Comitetul Executiv, conform prevederilor statutare in vigoare.
Citeste si FRF va negocia cu GICĂ HAGI pentru postul de selectioner al RomanieiCeilalti membri ai staff-ului echipei nationale isi vor continua activitatea pana la numirea unui nou selectioner, care va decide asupra noii echipe tehnice.
Citeste si Christoph Daum e surprins ca va fi dat afara de la nationala Romaniei: Sunt dezamagit ca am aflat din presaFederatia Romana de Fotbal ii multumeste domnului Daum pentru colaborarea din ultimele 15 luni. Experienta domniei sale in managementul fotbalului profesionist a fost foarte valoroasa. La echipa nationala au fost impuse standarde inalte in ceea ce priveste metodologia pregatirii fizice, conditiile de pregatire, disciplina sportiva, nutritia, recuperarea medicala, pregatirea mentala, integritatea, comunicarea. Toate aceste elemente sunt absolut necesare pentru obtinerea marilor performante in fotbal. Din pacate, nu au fost suficiente pentru a …

spot_imgspot_img