Christoph Daum, multumit dupa doua infrangeri in patru zile. Declaratiile halucinante ale selectionerului

“Am vazut la lucru cativa jucatori noi si am avut cateva momente in care am combinat bine. Trebuie sa imbunatatim jocul din ultimii 30 de metri, am muncit foarte bine pe flancuri, iar Dorin Rotariu a jucat senzational.
Am dat semnalul ca ne gandim la jucatori noi, dar conteaza si experienta unor jucatori care nu au fost aici. Nu a fost doar un meci amical, toti fotbalistii pe care i-am invitat aici, mereu sa fie in lot, sa-si arate potentialul si din tot ce am vazut, vom alege cei mai buni jucatori. Nu stiu daca avem nevoie de un numar 10 si nu a fost niciun jucator in lot care sa ceara acest numar. Nu este prima data cand il vedem pe Grozav, l-am urmarit de fiecare data cand joaca pentru Terek si este o alternativa de aici inainte.
Citeste si RUSIA – ROMANIA 1-0. Gol primit in prelungiri, din ofsaid VIDEO
Trebuie sa gasim si sa construim ceva nou si aceasta schimbare necesita timp, eu voi fi criticat, dar ceea ce ajuta, este bine venit, dar nu vad lucruri constructive, ci chestii personale lipsite de respect, dar voi face tot ce depinde de mine pentru a dezvolta fotbalul romanesc. Criticile …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *