CINCI PERICOLE pentru masina ta in aceasta iarna. Uite cum le poti EVITA

Iata 5 pericole pentru masina ta in aceasta iarna, via Auto-Bild:
Regula de baza pentru orice sofer
Prima grija pe care orice sofer trebuie sa o aiba atunci cand se pregateste de iarna este schimbarea cauciucurilor. Alege anvelope de iarna de calitate si incredere. Evita solutiile de mana a doua si, foarte important, nu folosi cauciucurile de iarna pe timpul verii, pentru ca nivelul de uzura le-ar putea face inutilizabile atunci cand vei avea cu adevarat nevoie de ele. Ca sa te asiguri ca inca mai sunt valabile anvelopele tale, testeaza adancimea santurilor. Ele fac diferenta intre un drum parcurs in siguranta si unul cu emotii.
Cum sa iti dezgheti parbrizul in mai putin de un minut. Trucul pe care orice sofer trebuie sa il stie iarna VIDEO
Evita sa mergi cu rezervorul aproape gol
Unii soferi aleg sa circule mereu cu rezervorul aproape pe rosu, mai ales prin oras. Din cauza temperaturilor scazute, particulele de condens din interior pot ingheta si apoi cristaliza, avertizeaza jurnalistii americani de la CNN.
Nu folosi apa calda ca sa-ti dezgheti parbrizul
E una dintre greselile pe care trebuie sa le eviti iarna. Din cauza diferentelor mari de temperatura, in clipa in care vei arunca apa calda peste parbriz, risti sa te trezesti cu el crapat. Tot la capitolul parbriz intra si stergatoarele. Schimba-le de fiecare data inainte de caderea zapezii, pentru o vizibilitate mai buna atunci cand esti in trafic. In clipa in care ai lasat masina in parcare, ridica-le, pentru a nu risca sa le gasesti inghetate sub un morman de zapada.
Cum sa conduci in siguranta pe timp de iarna. Sfaturi de la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *