Cine este femeia care s-a fotografiat in pat cu Cotabita, la reanimare

Femeia care s-a fotografiat in pat langa Gabriel Cotabita, cand acesta era in Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Floreasca din Capitala, este o infirmiera care lucreaza de mult timp in Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Floreasca, informeaza Mediafax.
Citeste si:?FOTO. SCANDAL. O femeie a fost fotografiata langa Gabriel Cotabita, pe patul de spital
In urma publicarii fotografiei in care se vede cum infirmiera sta pe pat, alaturi de Gabriel Cotabita, si il ia in brate, conducerea unitatii sanitare a dispus efectuarea unei anchete si a suspendat-o pe angajata din functie.
“In urma informatiilor aparute in presa, referitor la pacientul Gabriel Cotabita, conducerea Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti s-a autosesizat si a dispus constituirea unei comisii disciplinare in conformitate cu prevederile Codului Muncii”, arata reprezentantii unitatii sanitare.
De asemenea, a fost sesizat Consiliul de Etica al spitalului, pentru a efectua verificari, au precizat reprezentantii Spitalului Floreasca.
Dupa ce vor fi incheiate investigatiile si se va discuta cu toti cei care ar putea avea cunostinta despre acest caz, toate concluziile comisiilor vor fi facute publice, au mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *