Cine l-a interceptat pe Ciorba? Nu iese fum fara foc

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

„Fara foc nu iese fum” spune o vorba din batrani. Toate au un inceput, cu alte cuvinte. Da, si dosarul de coruptie al celor doi fosti ministri ai agriculturii are un inceput. Fireste, o sa spuneti ca este logic sa aiba un inceput. Dar care este acest inceput era intrebarea.

Potrivit ultimelor informatii, asa cum rezulta din dosar, dar si dupa cum spun unele voci, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au pornit dosarul sesizandu-se din oficiu, si nu de pe vreun post de televiziune asa cum s-a intamplat in cazul ministrului justitiei Tudor Chiuariu.

Sesizarea din oficiu a avut la baza o interceptare a omului de afaceri Gheorghe Ciorba, cunoscut drept denuntator de meserie. Se stie ca acesta mai are doua dosare penale, unul pe rolul instantei, altul, in faza de urmarire penala. Era inevitabil ca acesta sa nu pice intr-o convorbire. Era de asteptat ca acesta sa aiba „coada”. Era firesc ca procurorii sa-l mai asculte. Asa a cazut Muresan in plasa intinsa lui Ciorba. Asa s-a ajuns sa apara, intr-o convorbire, numele lui Muresan sau numele lui Remes. Au inceput interceptarile discutiilor dintre el si Muresan si dintre Muresan si Remes apoi s-a trecut la filaj.

Interceptarea a fost facuta, dar la aceasta ora nu se stie de catre cine. Tare ma tem ca pe aparatura de redare achizitionata dupa venirea lui Daniel Morar, la DNA, nu s-a asternut praful. Cum Fratia Secretelor inca domneste, de ce m-as mira ca Ciorba a fost ascultat din sediul DNA prin firul tras de la SRI? Parca-i si vad pe procurori in camera lui Aristotel Popa ascultand ce vorbeste Ciorba si sarind ca arsi cand aud numele lui Muresan si, mai apoi, al lui Remes. Parca-i si vad fugind la Morar si dand buzna in biroul acestuia: „Sefu?, am prins un rechin!”. „Pe cine?”. „Pe Remes!”. „Mamaaaaa, gata, vreau filaj non-stop pe ei!”.

Se mai spune ca Gheorghe Ciorba beneficiaza de clauza de impunitate. Si se mai spune ceva. Ca va mai urma un beneficiar al acestei clauze.

spot_imgspot_img