Ciolos cauta ministru de Interne. Care sunt numele vehiculate

Premierul Dacian Ciolos are in vedere mai multe variante pentru ocuparea portofoliului de ministru de Interne, ramas vacant dupa demisia lui Petre Toba. Unul dintre numele vehiculate neoficial este cel al lui Dragos ?Tudorache,?seful Cancelariei premierului Ciolos.
Nu este insa clar daca Tudorache este dispus sa paraseasca postul de la Cancelarie, de unde influenteaza din umbra deciziile Guvernului. In aceste conditii, s-a vehi?culat varianta ca Tudorache sa fie ministru de Interne interimar, timp de 45 de zile. In acest fel, el ar putea fi in continuare si seful Cance?lariei premierului. De altfel, Tudorache a mai ocupat interimar si functia de mi?nistru al Comunicatiilor.
Citeste si:??ANALIZĂ. Ministerul Penal de Interne?
Un alt nume luat in calcul este cel al lui Constantin Dudu Ionescu, consilier pe probleme de securitate al presedintelui Klaus Iohannis. El a mai fost ministru de Interne sub guvernarea CDR, cand a preluat portofoliul in urma ultimei mineriade din 1999, fiind ministru din ianuarie pana in decembrie. Nu este insa clar daca Dudu Ionescu este dispus sa preia portofoliul. In fine, o …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *