Ciolos, criticat pe Facebook, dupa lansarea platformei de transparenta bugetara: “De ce a primit BOR 10 milioane?”

Dupa ce a lansat?platforma de transparenta bugetara unde fiecare roman poate vedea unde si cum s-au cheltuit banii institutiilor, premierul Dacian Ciolos a postat si pe Facebook linkul programului. Insa, la putin timp a?inceput sa fie agresat, pe Facebook, pentru bugetele unor directii, ministere sau servicii.?
“De azi, toti romanii vor putea sa urmareasca cum este cheltuit fiecare leu din fondurile publice de catre primariile lor, la nivel de judet sau in ministere si institutii centrale”, a scris Ciolos pe Facebook, potrivit B1Tv.
Nici n-a aparut bine postarea ca internautii au reactionat: “Si cheltuielile presedintelui pe plimbari? Tot banii nostri sunt. Dar al parlamentarilor?”.
La toate, Guvernul Romaniei raspundea sec si multumea pentru intrebare: “Executiile bugerare sunt publicate pe platforma transparenta-bugetara.gov.ro”.
Citeste si:?Ziua lansarii platformei de transparenta bugetara: ce institutii “au uitat” sa incarce rapoartele
Alte persoane spuneau ca publicarea lor nu schimba nimic In realitate:
“Serios domnule Dacian Ciolos ? Si ce putem noi sa facem in cazul asta ? Ok, urmarim si atat ? Adica ne uitam ca-n vitrina ? Nu de alta, dar primaria Capitalei a alocat Bisericii Ortodoxe Romane 10 mililoane de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *