Cirque de Soleil in varianta africana

Cirque de Soleil in varianta africana

Au mai ramas doar cateva zile pana la sosirea in Romania a celor 50 de acrobati africani ce compun “Mother Africa” intr-o reprezentatie ce va ului spectatorii bucuresteni cu numere spectaculoase de acrobatii, momente inedite de contorsionism si multe alte surprize ce realizeaza o adevarata sarbatoare a cantecului si a dansului.

Daca va aflati printre cei care indragesc stilul inconfundabil “Cirque du Soleil” va garantam ca spectacolul africanilor va va oferi aceleasi ingrediente suprinzatoare ce compun reteta infailibila a renumitului show al celebrei companii. Si nu este o afirmatie lipsita de context, caci “Mother Africa” a fost supranumita in repetate randuri “Cirque de Soleil in varianta africana” de catre presa din intreaga lume.

“Agentia Vreau Bilet si Asociatia Culturala Mirajul Scenei va ofera in acest sezon rece o parte din caldura si exotismul culturii africane intr-un show cu adevarat unic in Romania. Invitam asadar publicul de toate varstele sa exploreze aceasta lume fascinanta adusa la viata de acrobati extrem de talentati”, afirma Pepino Popescu, presedintele asociatiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *