Coffee Beanery s-a extins in alte 15 tari

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Big Scorer a devenit francizorul Coffee Beanery. Dupa semnarea contractului de preluare exclusiva a drepturilor de franciza pentru dezvoltarea cafenelelor Coffee Beanery, Big Scorer Enterprises Limited, subsidiara Laser Investments Public Ltd., controleaza in prezent lantul cafenelelor in 15 tari europene si in alte 9 state din afara batranului continent, relateaza „Financial Mirror”.

Semnarea contractului cu Coffee Beanery Limited autorizeaza compania Big Scorer Enterprises Limited sa-si schimbe denumirea in Coffee Beanery Europe Ltd. Dupa aceasta preluare, Big Scorer Enterprises Limited a devenit francizorul Coffee Beanery in 24 de tari, precum Cipru, Grecia, Marea Britanie, Germania, Franta, Italia, Spania, Olanda, Suedia, Portugalia, Irlanda, Polonia, Turcia, Romania, Bulgaria, Letonia, Lituania, Moldova, Ucraina, Slovenia, Serbia, Albania, Cehia si Bosnia- Hertegovina. Compania va incheia contracte cu fiecare tara in parte.

Ca si in trecut, Big Scorer Enterprises va aplica aceeasi tactica de a apela la o a treia companie sau persoana cu o vasta experienta si cunostinte in sectorul de profil. Strategia nu este o noutate pentru Big Scorer. Ea a mai fost aplicata si in alte ocazii pentru cresterea veniturilor. Oameni de afaceri din mai multe tari, ca Grecia, Anglia, Albania, Bulgaria, Turcia si Polonia, si-au aratat deja interesul pentru dezvoltarea de Coffee Beanery, dar Big Scorer Enterprises analizeaza deocamdata fiecare caz in parte.

Big Scorer Enterprises opereaza doua cafenele Coffee Beanery in Cipru, una in Engomi, Nicosia si alta in Limassol. Alte doua unitati vor fi deschise anul acesta in Limassol si Nicosia. Valoarea preluarii nu a fost dezvaluita, dar despre Laser Investments se stie ca activeaza pe piata de capital avand un portofoliu cu o valoare de un milion de euro. In planurile companiei se inscrie achizitionarea unor participatii si la alte companii din industria de recreere atat in Cipru, cat si in Grecia.

Compania Coffee Beanery a deschis primul magazin in Statele Unite, in 1976, ajungand ca in prezent lantul sa detina peste 135 de unitati in SUA si 25 pe pietele internationale.

spot_imgspot_img