Coliziune frontala intre doua trenuri din Egipt: Bilantul victimelor a crescut la 49 de morti

Peste 120 de persoane au fost ranite in urma accidentului feroviar, potrivit datelor transmise de ministerul Sanatatii. Anterior, autoritatile egiptene au anuntat ca 36 de persoane si-au pierdut viata in tragedia din Alexandria.Tragedia feroviara a avut loc vineri in jurul orei locale 14.15 (15.15 ora Romaniei) in apropierea garii din suburbia Khorshid, situata pe drumul dinspre Alexandria si Cairo. Ciocnirea celor doua trenuri de pasageri a dus la deraierea locomotivei unui tren si a doua vagoane in apropiere de Alexandria.O sursa din randurile fortelor de securitate a precizat ca tragedia feroviara a avut loc din cauza unei erori la schimbarea caii ferate, care a permis ca cele doua trenuri sa circule pe aceeasi line si in directii opuse.
Procurorii egipteni au lansat o ancheta urgenta in urma ciocnirii frontale a celor doua trenuri de pasageri care circulau dinspre Cairo si spre Port Said.
Ministrul Transporturilor a suspendat mai multi oficiali feroviari in urma tragediei, care a avut loc cu o luna inainte de sarbatoarea musulmana Eid al-Adha.”Trenul in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *