COLUMBIA – ANGLIA LIVE ONLINE TVR: Sexul, arma secreta a englezilor

Rebekah Vardy,?sotia lui?Jamie Vardy (31 de ani), le-a declarat celor de la OK! Magazine:?”Jamie si cu mine am folosit FaceTime cel putin o data pe zi si am fost foarte norocosi. Gareth Southgate a fost minunat si le-a permis jucatorilor sa aiba contact cu familiile”.?
Rebekah Vardy este una dintre sotiile care si-au insotit partenerii in Rusia. Chiar daca nu au fost prezente la Cupa Mondiala de la inceput, partenerele fotbalistilor au avut parte de o surpriza uriasa din partea selectionerului, care le-a permis sa vina in Rusia.
“Nu exista nicio interdictie la sex. Dar cred ca oricum am intampina dificultati, atat timp cat sunt copiii prezenti. Nu ar functiona din punct de vedere logistic. “, a mai spus Rebekah Vardy.
“La meciul cu Panama am stat langa iubita lui Kyle Walker, Annie Kilner, care e minunata. Ne-am inteles perfect si am vorbit o foarte mult. Eu si fetele am avut o seara minunata martea trecuta. Am mers impreuna la un restaurant japonez din St. Petersburg, pentru o seara ca intre fete.”, a mai spus Rebekah.
In ciuda comentariilor rautacioase din partea …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *