Combinatii de 2 alimente cu cele mai mari beneficii pentru organism

Realizarea unor combinatii de doua alimente care sa confere beneficii organismului nu reprezinta doar un mit, ci a fost demonstrata stiintific. Pentru ca nu sunt dificil de achizitionat si nici nu necesita vreun timp special de preparare, ti le prezentam in continuare alaturi de beneficiile concrete pe care le confera si de combinatiile pe care este bine sa le eviti.
?
Stiinta combinarii alimentelor
?
Combinarea alimentelor reprezinta o practica ce dateaza de multa vreme, insa a devenit extrem de populara in prezent. Din punct de vedere istoric principiile sale au aparut pentru prima data in medicina ayurvedica din India antica, dar au fost popularizate in mijlocul anilor 1800 sub termenul de trofologie (stiinta combinarii alimentelor). Apoi, acestea au fost relansate in anii 1900 de catre Dieta Hay, iar din acel moment au devenit un fundament pentru multe diete moderne.?
?
Sustinatorii unor diete bazate pe principiile combinarii alimentelor considera ca in cazul in care se consuma combinatii nepotrivite pot aparea diverse boli, acumulari de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *