Comedia “Spioana”, pe primul loc in box office-ul international

Comedia “Spioana/ Spy” a debutat pe primul loc in box office-ul international, cu incasari de 30 milioane de dolari de vineri pana duminica, informeaza Mediafax.
Filmul prezinta povestea unei analiste CIA, interpretata de temperamentala actrita Melissa McCarthy, care devine agent de teren si incepe sa colaboreze cu personaje interepretate de Jason Statham si Jude Law.
Filmul “Dezastrul din San Andreas/ San Andreas”, cu Dwayne Johnson in rolul principal, liderul de saptamana trecuta, a pierdut o pozitie si a coborat pe locul al doilea, cu incasari de 26,4 milioane de dolari. Dwayne Johnson joaca in thrillerul SF “San Andreas” rolul unui pilot de elicopter care incearca sa isi salveze fiica, dupa un cutremur care devasteaza statul California. Un film de actiune indraznet, “Dezastrul din San Andreas” ii readuce impreuna pe Dwayne Johnson, regizorul Brad Peyton si producatorul Beau Flynn, care au colaborat anterior la aventura de succes “Calatoria 2: Insula Misterioasa”, potrivit cinemagia.ro.
Filmul horror “Insidious Chapter 3”, al treilea dintr-o franciza ce prezinta lupta unei familii cu o serie de demoni periculosi, a debutat pe locul al treilea in box office-ul nord-american, cu incasari de 23 milioane de dolari.
“Anturaj/ Entourage”, filmul de comedie care reia actiunea din serialul TV omonim, ce se deruleaza in universul industriei cinematografice de la Hollywood, a debutat pe locul al patrulea, cu incasari de 10,4 milioane de dolari de vineri pana duminica.
Lungmetrajul SF “Mad Max: Drumul Furiei/ Mad Max: Fury Road”, regizat de George Miller, a coborat o pozitie si a ajuns pe locul al cincilea in box office-ul nord-american, cu incasari de 7,9 milioane de dolari. Cu numeroase secvente agresive si nerecomandata minorilor sub 17 ani neinsotiti de un adult in salile americane, pelicula face parte dintr-o franciza de succes, din care precendentul opus – al treilea – a fost lansat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *