Comisia de ancheta a alegerilor din 2009 ii scrie Laurei Kovesi: Ati fost acasa la Gabi Oprea in seara alegerilor? Cu ce scop?

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

UPDATE?Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 a decis, joi, sa-i trimita procurorului sef DNA Laura Codruta Kovesi o scrisoare cu doua intrebari: daca a fost in casa lui Gabriel Oprea in seara alegerilor din 2009 si in ce scop, a declarat presedintele comisiei, Oana Florea.
„S-a votat textul final. Citez din memorie: daca dansa s-a aflat la data respectiva la locul respectiv si daca da, in ce scop a fost acolo, in casa domnului Oprea. Astea au fost intrebarile adresate de catre domnii deputati. Sunt doua intrebari trimise de catre deputati”, a mentionat Oana Florea, dupa sedinta comisiei de ancheta.
Ea a precizat ca scrisoarea a fost votata in unanimitate si va fi trimisa joi.

„Am decis sa avem in vedere o sesizare a presedintilor celor doua Camere – pentru ca acestia au preogativele – pentru a sesiza Curtea Constitutionala cu un eventual conflict juridic de natura constitutionala intre cele doua institutii ale statului, respectiv Ministerul Public si Parlament, pentru faptul ca documentele solicitate nu au fost inmanate Comisiei parlamentare de ancheta”, a precizat, joi, presedintele Comisiei de ancheta parlamentara a alegerilor din 2009, deputatul PSD Oana Florea.
Ea a mentionat ca a avut o discutie telefonica, miercuri seara, in acest sens, cu liderul PSD, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea.
„Cu siguranta se va face o discutie, asa cum am …

spot_imgspot_img